Armbanden

Hoe weet ik of een armband past?

Bij het aanschaffen van een armband is het goed om je polsmaat te weten. De gemiddelde polsmaat bij vrouwen is 17 cm / 18 cm . De meeste armbanden die hier zijn afgebeeld zijn op deze polsmaat afgestemd. Veel van mijn armbanden kunnen in een andere maat gemaakt worden, maar dan moet ik wel je polsmaat weten. Hoe meet je nu je polsmaat? Dat gaat als volgt: Het bepalen van jouw polsmaat kan eenvoudig met een touwtje of een meetlint. Wikkel een meetlint om je pols (op het polsbot), niet te strak maar wel rondom aansluitend. Lees vervolgens de maat af van het meetlint. Vergeet niet om door te geven of je de armband losjes om de pols wil dragen of juist strak, dan kan ik daar rekening mee houden.

Wanneer je op een foto klikt krijg je een vergroting te zien!

Herfst 2022

Euro 19,95

Euro 19,95

Afrikaanse armbanden.

Ze zijn stoer, kleurrijk, met een twist naar de Afrikaanse cultuur. De armbanden zijn geschikt vanaf polsmaat 17 tot 19 en zijn dus in lengte verstelbaar. De plaatjes op de achtergrond bij de armbanden komen van pinterest en zijn foto`s van African body painting. De makers van de foto´s heb ik helaas niet kunnen achterhalen.

Glitter en Glamour armbanden

Deze armbanden zijn gemaakt van toho en preciosa rocailles, geweven rondom rundleer. De armbanden zijn geschikt vanaf polsmaat 17 met verlengkettinkje tot polsmaat 19. Het verlengkettinkje met een bedeltje van czech glaskralen kan eventueel verwijderd worden. De armbanden kosten Euro 19,95 per stuk.

Sea Dreams

De collectie Sea Dreams bestaat uit armbanden en kettingen met mooie transparante kralen. De collectie is een inspiratie op de wereld onder water. De kleuren in de kralen laten je de zee bijna voelen. De plaatjes die ik bij de presentatie van mijn sieraden toevoeg, zijn tevens een inspiratiebron bij de samenstelling van de kleuren in de sieraden. Deze inspiratiebronnen vond ik vooral op pinterest: Cirque du Soleil, body painting, Tomo Hyakutake, ect. Maar ook Olga Suvorova die in haar portretten deze kleuren prachtig weergeeft. Die kunstplaatjes komen dus niet van mijn hand. De armbanden bestaan uit Hyacinth kristal, Gütermann glaskralen, toho rocailles en zilverkleurige metalen bedels en sluitingen. De armbanden zijn geschikt voor polsmaat 17 en 18. Ze zijn in lengte verstelbaar door de kralenlusjes. Per stuk kosten ze Euro 24,95 . Wanneer je op de foto klikt krijg je ze vergroot te zien.

Advertentie
%d bloggers liken dit: